Informatie en Reglement

een applicatie van
Algemeen

Goorse Tourpoule

Sinds 1988 het gezelligste tourspel van Goor en omstreken. Bedoeld voor Goorse tourliefhebbers. De opzet is al jarenlang simpel. Vul een digitaal formulier in waarop diverse voorspelllngen gedaan moeten worden, betaal je inschrijfgeld op de eerste tourdag en je bent deelnemer! 

Om mee te doen moet je je inschrijven middels deze site. Inschrijving gaat open zodra de Tour de France de officiële startlijst publiceert; meestal donderdagavond voor de start.

De 'zaterdagmiddag'

De eerste zaterdag van de tour staat in het teken van het inschrijven. De finish van de eerste etappe wordt waarschijnlijk rond 17 uur verwacht. De digitale inschrijving sluit om 15:00. Van 14:00 tot 16:30 kun je terecht om het inschrijfgeld cash te voldoen. Houd er rekening mee dat de minimumleeftijd voor deelnemers 16 jaar is. Ook jongere deelnemers (8 t/m 15 jaar) kunnen (gratis) meedoen; wel even vragen aan je ouders. Zij strijden om de jeugdbeker. De overige zaterdagen ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom in De Ster om de etappe van die dag te bekijken op groot scherm.

Rugnummerspel

 Elke zaterdag wordt het speciale 'rugnummerspel' georganiseerd. Elke deelnemer van de Goorse Tourpoule die binnen is kan meespelen en krijgt een rugnummer. Deelname sluit indien er nog minder dan 10 km te rijden is. Eindigt je (rug)nummer als 1e, 2e of 3e in die etappe, dan win je een speciale prijs, tevens wordt een willekeurig extra nummer getrokken! (mocht het rugnummer niet getrokken zijn, dan wordt het eerst volgende rugnummer daarna gekozen).

Daarnaast ontvangt het vriendenteam dat zaterdags (obv uitslag vrijdag) in de tussenstand op plek 1 staat, een rondje van de tourdirectie.

Op de laatste (zon)dag van de Tour de France vindt de prijsuitreiking plaats.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op de laatste zondag van de Tour. Het is de bedoeling dat we gezamenlijk de aankomst in Parijs gaan bekijken. Als de gele trui over de streep in Parijs is, wordt er een vat bier namens de organisatie aangeslagen. Ook is er een hapje geregeld.

Meteen na de aankomst zullen de rekenmeesters aan het werk gaan en dan volgt z.s.m. de prijsuitreiking.
 

Informatie

Namens de organisatie wensen wij je veel plezier met de Goorse Tourpoule en hopen wij je regelmatig tegen te komen in onze thuishaven café De Ster.

Mede mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren.